Popis rozhraní a používání

Nová verze mobilního rozhraní přináší zjednodušení ovládání na chytrých zařízeních s dotykovou obrazovkou. Po zadání adresy webmail.forpsi.com dojde k automatickému nahrání této verze. Pokud není z nějakého důvodu nadetekován přístup z mobilního zařízení, použijte adresu webmail.forpsi.com/index_mobile.php.

prihlasovaci stranka
Zadejte Vaši emailovou adresu a heslo ke schránce.

Zvolte jazyk

Nechcete-li při každém přístupu na stránku neustále zadávat jméno a heslo, zaškrtněte volbu 'Zapamatovat přihlášení'. Při dalších návštěvách dojde k automatickému přihlášení bez  nutnosti zadávat přihlašovací údaje. Doporučujeme tuto volbu použít v případě, že máte přístup do mobilního zařízení chráněn heslem nebo PINem, při ztrátě zařízení získá nálezce přístup do Vaší schránky.

Jestliže chcete požívat původní HTML mobilní rozhraní, tapněte na odkaz 'Předchozí verze', nebo používejte adresu webmail.forpsi.com/index_xhtml.html.


Ovládání
Pro navigaci a přístup k jednotlivým sekcím a funkcím použijte rozbalovací nabídku (1) a panel nástrojů (2) nacházející se v horní části stránky.
navigace
 
Rozbalovací nabídka
zajišťuje rychlý přístup k jednotlivým sekcím webmailu
navigace - rozbalovaci nabidka
 

Panel nástrojů

Tlačítka se interaktivně mění podle sekce, ve které se nacházíte. Společné zůstává tlačítko pro zobrazení levého menu.
panely nastroju

 

Levé menu

Dostupné v panelu nástrojů  menu.
 
V sekci Zprávy a 'Dokumenty' slouží pro výběr složek: 'Systémové složky' jsou výchozí složky webmailu (nelze je mazat ani přejmenovat), v části 'Osobní složky' jsou zobrazovány složky, které v průběhu používání vytvoříte.
leve menu
V adresáři a úkolech zpřístupňují seznam vytvořených adresářů (dostupné v rámci služby BUSINESS Mail)

 

Režim telefon a tablet

V režimu telefon lze zobrazit buď seznam (zpráv, kontaktů, souborů) nebo obsah (email,  kontakt, náhled souboru)
 
V režimu tablet je po kliknutí na položku zobrazen její obsah v pravé části obrazovky
rezim tablet

 

Odhlášení

  • Pro odhlášení tapněte na tlačítko 'Odhlásit' nacházející se vždy v pravém horním rohu obrazovky.